BİR YILLIK STA SÜRECİ – PERIUDHA E MTL-SË NJË VJEQARE

BİR YILLIK STA SÜRECİ – PERIUDHA E MTL-SË NJË VJEQARE

Odamızın,  “Bir Yıllık STA Süreci”  adındaki  yeni çalışmamızda, 01 Eylül 2019 tarihinde Kosova ile Türkiye arasında yürürlüğe giren serbest ticaret anlaşmasının bir yıllık dönemde karşılıklı ticarete  etkilerini, bu dönemde Kosova’nın en çok ihraç ve ithal ettiği ürün kategorilerini değerlendirdik.

Ju prezantojmë punimin e  ri të Odës sonë të titulluar “Periudha e MTL-së një vjeqare.” Në këtë punim, në periudhën një vjeçare që nga hyrja marrëveshjës së tregtisë së lirë  në fuqi më 1 shtator 2019 ne kemi vlersuar efektet e tregtisë mes Kosovës dhe Turqisë dypalëshe si dhe kategoritë e produkteve më të eksportuara dhe të importuara të Kosovës.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>