OTKT mirëpret biznesmenët nga Afyoni

21.08.2017 - Biznesmenët nga Oda e Tregtisë dhe Industrisë Afyonkarahisar të cilët të premtën, më 18 Gusht, vizituan Odën Tregtare Kosovaro Turke u mirëpritën nga kryetari i OTKT-së, Ayhan Demirkıran si dhe Drejtori i OTKT-së Arben Fetahu. Pjesë e këtij delegacioni, i cili u kryesua nga kryetari i Odës së Tregtisë dhe İndustrisë Afyonkarahisar Metin Mercan ishin përfaqësues nga sektori…

Biznesmenët nga Adıyamani të interesuar për biznes në Kosovë

Oda e Tregtisë dhe Industrisë Adıyaman në kuadër të vizitave të saj në vendet e Ballkanit ka vizituar edhe Kosovën. Biznesmenët nga Adıyaman të cilët të premten vizituan Odën Tregtare Kosovaro Turke u mirëpritën nga kryetari i OTKT-së, Ayhan Demirkıran. Gjatë takimit, kryetari i Odës Tregtare Kosovaro Turke, Ayhan Demirkıran, ka informuar delegacionin në lidhje me ekonominë e Kosovës dhe…

Kompania Eczacıbaşı ESAN në kërkim të mundësive për investime në Kosovë

05.04.2017 – Me mbështetjen organizative të Odës Tregtare Kosovaro Turke, kompania minerare ESAN, e cila është pjesë e grupit Eczacıbaşı po vlerëson mundësitë e investimit në Kosovë. Nën organizimin e Odës Tregtare Kosovaro Turke (OTKT) përfaqësuesit e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe kompanisë minerare ESAN, takuan studentët e Universitetit Isa Boletini të Mitrovicës, respektivisht degëve të gjeoshkencave dhe metalurgjisë. Ministri…

Oda Tregtare Kosovaro Turke mban Kuvendin e Anëtarëve

Oda Tregtare Kosovaro Turke mban Kuvendin e Anëtarëve 31.01.2017, Prishtinë Sot, më 31 Janar 2017, Oda Tregtare Kosovaro Turke, mbajti mbledhjen e radhës të organit të saj më të lartë - Kuvendit të Anëtarëve. Përveç anëtarëve të Odës, në këtë mbledhje morën pjesë edhe Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Prishtinë, e cila është edhe Kryetare e Nderit e OTKT,…

Me përkrahjen e OTKT, në EXPO Antalya 2016 u organizua dita kombëtare e Kosovës

Oda Tregtare Kosovaro Turke, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, organizoi Ditën Kombëtare të Kosovës në Expo 2016 të organizuar në Antalya për gjashtë muaj të vitit 2016. Dita Kombëtare e Kosovës në këtë eveniment të organizuar nën ombrellën e Presidentit të Republikës së Turqisë, e të vizituar nga miliona persona nga anembanë bota u shënua…

1 4 5 6