Synimi ynë është të jemi të parët në marrëdhëniet ekonomike

OTKT  në një darkë iftari, e cila tashmë është kthyer në traditë, mblodhi anëtarët e saj. Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Prishtinë, njëkohësisht kryetare e nderit e OTKT-së në fjalimin e saj tha se marrëdhëniet aktuale tregtare dhe të investimeve vazhdojnë të rriten, por që ende nuk është e kënaqur me shkallën e arritur deri më tani, duke theksuar…