” Kreditë, Depozitat dhe Normat e interesit ” – “Krediler, mevduatlar, faiz oranları”

Odamızın,  " Krediler, mevduatlar, faiz oranları"  adındaki  yeni çalışmasını sizlerle paylaşmak isteriz. Bu çalışmamızda, Kosova Cumhuriyeti'nin 2019-2020 Ocak-  Eylül dönemine ilişkin kredi, mevduat ve faiz oranlarının verilerini bulabilirsiniz. Ju prezantojmë punimin të ri Odës tonë me emër " Kreditë, Depozitat dhe Normat e interesit " Të bashkëngjitur mund të gjeni punimin tonë ku kemi vlerësuar të dhënat e kredive, depozitave dhe normave të interesit së Republikës…

BİR YILLIK STA SÜRECİ – PERIUDHA E MTL-SË NJË VJEQARE

BİR YILLIK STA SÜRECİ - PERIUDHA E MTL-SË NJË VJEQARE Odamızın,  "Bir Yıllık STA Süreci"  adındaki  yeni çalışmamızda, 01 Eylül 2019 tarihinde Kosova ile Türkiye arasında yürürlüğe giren serbest ticaret anlaşmasının bir yıllık dönemde karşılıklı ticarete  etkilerini, bu dönemde Kosova'nın en çok ihraç ve ithal ettiği ürün kategorilerini değerlendirdik. Ju prezantojmë punimin e  ri të Odës sonë të titulluar "Periudha e MTL-së një vjeqare."…

İhracat – İthalat İstatistikleri (Eylül 2020) / Statistikat e Eksportit dhe Importit (Shtator 2020)

Odamızın,  "İhracat - İthalat İstatistikleri- Eylül 2020"  adındaki  yeni çalışmasını sizlerle paylaşmak isteriz. Bu çalışmamızda, Kosova Cumhuriyeti'nin Eylül ayına ilişkin ticaret verilerini yıllara, yüzdelik oranlarına ve ticaret partnerlerine göre değerlendirdik.- Ju prezantojmë punimin e  ri të Odës sonë të titulluar "Statistikat e Eksportit dhe Importit- Shtator 2020."Në këtë punim, kemi vlerësuar të dhënat e tregtisë së Republikës së Kosovës për muajin shtator sipas viteve,…

İhracat – İthalat İstatistikleri (AĞUSTOS 2020) / Statistikat e Eksportit dhe Importit (GUSHT 2020)

İhracat - İthalat İstatistikleri (AĞUSTOS 2020) / Statistikat e Eksportit dhe Importit (GUSHT 2020) Odamızın,  "İhracat - İthalat İstatistikleri- Ağustos 2020"  adındaki  yeni çalışmamızda, Kosova Cumhuriyeti'nin Ağustos ayına ilişkin ticaret verilerini yıllara, yüzdelik oranlarına ve ticaret partnerlerine göre değerlendirdik. Në punimin të ri Odës tonë me emër "Statistikat e Eksportit dhe Importit- Gusht 2020." ne kemi vlerësuar të dhënat e tregtisë së Republikës së Kosovës për…

FİNANS GÖSTERGELERİ – TREGUESİT FİNANCİARË

FİNANS GÖSTERGELERİ - TREGUESİT FİNANCİARË "Finansal Göstergeler"  adındaki  çalışmamızda, Kosova'nın Temmuz itibariyle mevduat, kredi, tahvil verileri ile finans kuruluşlarının mülkiyet yapısını değerlendirdik. Në punimin të ri Odës tonë me emër "Treguesit Financiarë" ne kemi vlerësuar të dhënat e depozitave, kredive, obligacioneve qeveritar  që nga korrriku së bashku me strukturën e pronësis të ndërmarrjeve financiare në Kosovë.

İş Gücü İstatistikleri – 2020 Ç1 / Statistikat e Fuqisë Punëtore – TM1 2020

İş Gücü İstatistikleri - 2020 Ç1 / Statistikat e Fuqisë Punëtore - TM1 2020 Odamızın, "İş Gücü İstatistikleri - 2020 Ç1" adındaki yeni çalışmamızda, 2020 yılının birinci çeyreğine ilişkin çalışma çağındaki nüfusun iş gücüne katılımı, istihdam ve işsizlik verilerini değerlendirdik. Në punimin të ri Odës tonë me emër "Statistikat e Fuqisë Punëtore  TM1 2020" ne vlerësuam të dhënat për pjesëmarrjen e fuqisë punëtore, të punësimit si…

İhracat – İthalat İstatistikleri (TEMMUZ 2020) / Statistikat e Eksportit dhe Importit (KORRIK 2020)

İhracat - İthalat İstatistikleri (TEMMUZ 2020) / Statistikat e Eksportit dhe Importit (KORRIK 2020) Odamızın, “İhracat – İthalat İstatistikleri-Temmuz 2020” adındaki yeni çalışmamızda, Kosova Cumhuriyeti’nin Temmuz ayına ilişkin ticaret verilerini yıllara, yüzdelik oranlarına ve ticaret partnerlerine göre değerlendirdik. Në punimin të ri Odës tonë me emër “Statistikat e Eksportit dhe Importit-Korrik 2020” , ne kemi vlerësuar të dhënat e tregtisë…

1 2 3 5