Kosova’ya Gelen Havaleler/ Remitencat në Kosovë 01-10 2020

Kosova’ya Gelen Havaleler/ Remitencat në Kosovë 01-10 2020

Odamızın “Kosova’ya Gelen Havaleler – 01-10 2020”  adındaki yeni u çalışmamızda, Ocak – Ekim dönemlerinde Kosova’ya gönderilen havaleleri ile 2020’nin üçüncü çeyreğinin sonunda en çok havale gönderen ülkeleri derledik.

Në punimin e ri të Odës tonë të titulluar ” Remitencat në Kosovë 01-10 2020″, përpiluam remitencat e dërguara në Kosovë gjatë periudhës Janar-Tetor sipas viteve si dhe shteteve me dërgesa më të shumta

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>