” Kreditë, Depozitat dhe Normat e interesit ” – “Krediler, mevduatlar, faiz oranları”

Odamızın,   Krediler, mevduatlar, faiz oranları”  adındaki  yeni çalışmasını sizlerle paylaşmak isteriz. Bu çalışmamızda, Kosova Cumhuriyeti’nin 2019-2020 Ocak-  Eylül dönemine ilişkin kredi, mevduat ve faiz oranlarının verilerini bulabilirsiniz.

Ju prezantojmë punimin të ri Odës tonë me emër ” Kreditë, Depozitat dhe Normat e interesit “ Të bashkëngjitur mund të gjeni punimin tonë ku kemi vlerësuar të dhënat e kredive, depozitave dhe normave të interesit së Republikës së Kosovës për periudhën Janar-Shtator 2019-2020.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>